Nikewinkelschoenen.nl | Over ons
63
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-63,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over ons

Over ons

Sneakernikewinkel debuteerde zijn eerste winkel tot 25 jaar geleden toen Stichter & CEO Pietjan een toenemende vraag naar populaire herenkleding in New York City opmerkte. Met natuurlijke ondernemingsgeest en een visie, de Brooklyn-geboren Khezrie, opende de eerste sneakernikewinkel op Delancy Street in Manhattan, genoemd naar zijn favoriete nummer van The Clash, een punkrockgroep uit de late jaren zeventig.
Vandaag heeft Jimmy Jazz en dochterondernemingen meer dan 170 winkels op grote straten en winkelcentra in de Verenigde Staten, waaronder meer dan 30 in de metro van New York. Stores beschikken over voornaamste levensstijl-, streetwear- en schoenenmerken zoals Nike, JordaniĆ«, Adidas, Polo Footwear, Levi’s en Decibel, om maar een paar te noemen. We ontvangen dagelijks kleding, schoenen en accessoires van ontwerpers die de heetste stijlen en kleuren creĆ«ren, waardoor de nieuwste mode beschikbaar is voor mannen, vrouwen en kinderen.
Net als bij onze buitengewone winkels, streven wij ernaar om de nieuwste in-demand merken online te brengen bij onze klanten op JimmyJazz.com. Naast gemakkelijk en handig winkelen, wordt JimmyJazz.com dagelijks bijgewerkt met de meest actuele stedelijke levensstijlinhoud die beschikbaar is, waardoor onze webwinkel een all-in-one bestemming voor winkelen en entertainment is. Boven alles, gericht op de behoeften van onze klanten, en bijhouden van opkomende lifestyle- en modetrends blijft onze sleutel tot succes en levensduur.